CAN-BUS vonóhorog elektronika a biztonságos közlekedésért

A CAN-BUS vonóhorog elektronika igazán kedvező alternatívát kínál az autósok számára. Tudj meg többet, és jelentkezz be vonóhorog felszerelésre!

A vonóhorog felszerelés egy igazán kedvező opció a járművezetők számára, ugyanis ezzel kiválóan lehet növelni a gépjárművek szállítási kapacitását. Bármilyen élethelyzetben jól jön, ha van egy vonóhorog, amire rá lehet csatlakoztatni az utánfutót.

Ezen a területen egyre több modern, kedvező alternatíva áll rendelkezésre, amik elsősorban a biztonságos vonóhorog használatot segítik elő.

Ismerkedj meg a CAN-BUS vonóhorog elektronikával!

A vonóhorog felszereléssel kapcsolatban ajánljuk figyelmedbe a CAN-BUS elektronikát, ami óriási népszerűségnek örvend az autósok körében. A CAN-BUS vonóhorog elektronika 7 és 13 tűs verzióban is elérhető, LED lámpa kezeléssel, visszajelzéssel, tolatóradar lekapcsolással. Mindezen funkciók elősegítik a biztonságos, kényelmes közlekedést, amitől az utánfutó szállítás sokkal stresszmentesebb lesz.

A vonóhorog elektronika pontos, megbízható, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja tulajdonosát.

Melyik típust válaszd a canbus vonóhorog elektronikából?

Mint korábban említettük, a CAN-BUS elektronikából létezik 7 és 13 tűs változat is. A 7 tűs típust a most is alkalmazott szabványhoz igazodó, egyszerűbb utánfutókhoz javasoljuk.

13 tűs verziót a modern, ködlámpával, tolatólámpával rendelkező kerékpártartókhoz, utánfutókhoz tanácsoljuk. Ez a típus szóba jöhet még az elektromos csörlőknél, trélereknél, amiknél szükséges a folyamatos 12V energiaellátás.

Bátran kereshetsz bennünket, a felszerelésen kívül vállaljuk a teljeskörű ügyintézést, vagyis a vonóhorog vizsgáztatást is! Munkánkat mindig a legszigorúbb szabályok szerint végezzük.

Honlapunkon bővebb információkat is találsz rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk.

Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnék időpontot foglalni a szereléshez, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

By | 2024-03-21T12:10:23+00:00 március 21st, 2024|vonóhorog vizsgáztatás|
Ügyfélszolgálat:
Telefon/Fax:06-23/365-623
E-mail:info@carace.hu
Elérhetőségek