Vonóhorog felszerelés vizsgáztatással 2023-03-20T12:37:50+00:00

Vonóhorog vizsgáztatás és felszerelés egy műhelyben

vonóhorog vizsgáztatás

Vontatni, húzni csak vonóhoroggal lehetséges. Még nincs az autódon? A felszerelés mellett a vonóhorog vizsgáztatást is elintézzük neked!

Nincs vonóhorog az autódon, de szeretnél szállítani, vontatni? Az utólagos vonóhorog felszerelést bízd rá a szakembereinkre! Jó tudni, hogy a nem gyári, tehát beszerelt vonóhorgokra időszakos ellenőrzés kötelezettsége vonatkozik.

Műhelyben szereljük és vizsgáztatjuk

Az első lépés természetesen a vonóhorog kiválasztása. Több típus is létezik, elsősorban a célnak megfelelő és az autóhoz passzoló kiegészítőre van szükség. Minden autóra passzoló vonóhorog nem létezik, ezért nyugodtan ránk bízhatod az új vonóhorog kiválasztását, beszerzését.

A vonóhorog felszerelés komplett szolgáltatásunk. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél a vonóhorog áráért és a felszerelés minden szolgáltatásáért fizet:

  • vonóhorog ár,
  • beszerzés,
  • a bekötéshez szükséges elektronika ára (CANBUS),
  • a felszerelés munkadíja,
  • az elektromos bekötés ára,
  • a friss műszaki vizsga díja

Az autótól és a vonóhorogtól is függ, hogy mennyi lesz a pontos,  végső összeg. A vonóhorgot kötelező, soron kívüli, időszakos műszaki vizsgának kell alávetni, mert ennek a kiegészítőnek felszerelése hivatalosan átalakításnak minősül. A vizsgáztatáshoz nem kell egy másik csapattal egyeztetned, mi elvégezzük az ellenőrzést helyben, szabályosan.

A vontatás szabályai

A vonóhorgos autók kerékpárt, lakókocsit, kenut stb. vontatva már más kategóriába tartoznak, ha a sebességhatárokról van szó. Számolj azzal, hogy vontatmánnyal az utakon maximálisan 80 km/ órával tudsz közlekedni. Ugyanez az érték lakott területen belül 50 km/órára változik, lakott területen kívül pedig 70 km/ órára.

Fontos tudni, hogy a vonóhorog felszerelése vezetői tapasztalathoz kötött. Ez annyit tesz, hogy friss jogosítvánnyal rendelkező autósok kettő évig nem tudnak semmit sem vontatni. Amikor letelt a két év és vonóhoroggal szeretnéd az autódat felszereltetni, várunk szeretettel.

Érdeklődj nálunk a vonóhorgok utólagos felszereléséről, vizsgáztatásáról és elektromos bekötéséről az elérhetőségeinken!

További információkért és időpontért keresd műhelyvezetőnket,

Szűcs Andrást az alábbi telefonszámon:

06 70 618 1731
Ügyfélszolgálat:
Telefon/Fax:06-23/365-623
E-mail:info@carace.hu
Elérhetőségek