Műszaki vizsgáztatás teljes körű ügyintézéssel együtt

A műszaki vizsga nem egyszeri feladat, mert a járművek műszaki állapotát rendszeresen ellenőrizni kell. Az esedékes vizsgát kérd teljes körű ügyintézéssel együtt!

Hogyan teljesít az autód?

A műszaki vizsgáztatást két évente kell elvégeztetni egy jármű tulajdonosának. A vizsgán minden részletre kiterjedően átnézik az autót a lámpáktól a szélvédőkön át a gumiabroncsokig. Az autó műszaki állapota kihat a jármű biztonságos használatára. Nem csak a biztonságos közlekedés feltételeinek kell teljesülniük, az is fontos, mennyire korszerű, környezetbarát egy jármű.

A járműveket az elért eredmények alapján kategóriába sorolják és ez alapján hozzák meg az ítéletet: átment, megbukott vagy ismételnie kell. Egy ilyen megmérettetés komoly téttel jár együtt, nem csoda, ha a műszaki vizsga gondolatára kellemetlenül érzi magát egy autós.

Mivel jár a lejárt műszaki?

A kellemetlenségek elkerülhetőek, ha időben felkészíted az autót és a vizsgát teljes körű szolgáltatás keretében igényled. Ha nem így teszel, az több időt, idegeskedést jelent, ráadásul le is maradhatsz a határidőről.

A közúti ellenőrzéseknél elkérik a jármű papírjait, a dokumentumokból pedig kiderül, hogy az autó lecsúszott az esedékes vizsga dátumáról. Ha ez a dátum három hónapon belül van, viszonylag alacsony büntetéssel megússza a tulajdonos. Minél tovább halogatod, annál több pénz üti a hatóságok markát.

A lejárt műszaki vizsga másik következménye, hogy a jármű biztosítása sem érvényes. Ha balesetet szenvedsz, a biztosít lejárt műszaki vizsgás autóra nem fog fizetni.

Hogyan lehet eljutni a vizsga helyszínére érvényes vizsga nélküli autóval? Kérvényezni kell egy útvonalengedélyt az okmányirodában, amivel három napig lehet legálisan közlekedni.

Az autód műszaki állapota a mi ellenőrzésünk alatt mindig kifogástalan marad. A műszaki vizsgát Érden végezzük el. Keress minket bizalommal, ha a forgalmidban feltüntetett dátum aktuális és vizsgáztasd az autódat nálunk! Beszéljük meg a részleteket a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

By | 2024-04-29T07:51:53+00:00 április 29th, 2024|Műszaki vizsga|
Ügyfélszolgálat:
Telefon/Fax:06-23/365-623
E-mail:info@carace.hu
Elérhetőségek