Vizsgáztasd le a gépjárművedet legkésőbb 2022. június 1-ig!

műszaki vizsgán való részvétel csak a koronavírus miatti veszélyhelyzet alatt volt halasztható, mostanra azonban már nem maradt kifogás.

Ha már korábban is szükség lett volna az autód műszaki vizsgáztatására, de elhalasztottad a veszélyhelyzet miatt, akkor jó, ha tudod, hogy 2022. június végéig mindenképp részt kell venned műszaki vizsgán, vagyis célszerű minél hamarabb időpontot kérned, de szerencsére ezt megteheted online is.

műszaki vizsga a jármű műszaki állapotát minősíti, vagyis nem az esetlegesen meglévő hibák kijavítására kerül sor, hanem a szakemberek által az kerül megállapításra, hogy alkalmas-e az autó a forgalomban való részvételre a szabályozás szerint. Még napjainkban is sokan használják az autójukat lejárt műszaki vizsgával, ugyanis a veszélyhelyzet miatt közel két évet is lehetett halasztani, ám ez nem szabályos, ráadásul veszélyes is lehet, ezért nem érdemes tovább halogatni; minél előbb találni kell lehetőséget arra, hogy a lejárt műszaki vizsgát érvényessé tegyük.

A rendelet szerint a lejárt műszaki vizsgát legkésőbb 2022. június 30. napjáig szükséges pótolni. Ennek érdekében célszerű a műszaki vizsgára minél hamarabb időpontot kérni, hiszen egyre többen lesznek, akik jelentkeznek. Érdemes a járművet a műszaki vizsgát megelőzően alaposan átvizsgálni, a szükséges alkatrészeket cserélni, illetve a beállításokat elvégezni, azaz felkészíteni a procedúrára, aminek köszönhetően a vizsgáztatás gördülékenyebb lehet, és nem kell aggódni az esetleges problémák miatt sem.

műszaki vizsga költségéről és minden egyéb tudnivalóról is informálódhatsz online, sőt, időpontot is kérhetsz a számodra megfelelő napra. Ez nagy segítséget jelenthet, hiszen bárhonnan megteheted a szükséges lépéseket, és megóvhatod magad a sorban állástól, majd megújíthatod a lejárt műszaki vizsgát is.

Pótold időben a műszaki vizsgát cégünk segítségével! Amennyiben bővebb információra lenne szükséged a lejárt műszaki vizsga megújításával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

By | 2023-01-04T11:38:27+00:00 július 19th, 2022|Blog, Műszaki vizsga|
Ügyfélszolgálat:
Telefon/Fax:06-23/365-623
E-mail:info@carace.hu
Elérhetőségek